Intelligent Testing

Magas szintű kényelem

Az ergonómia területén is nagyot alkotott a Zwick az új Allround család tervezése során. A gépek az egyedi igényeknek megfelelően láthatók el kiegészítőkkel – a moduláris felépítésnek köszönhetően csak akkor, amikor Önnek szüksége van rá.

Minden ellenőrzés alatt

Az egész vizsgálat végrehajtható a PC-től függetlenül is a kijelzővel ellátott távvezérlőnek köszönhetően. Ugyancsak lehetőség van a vizsgáló gép vezérlése az elektronikán található gombok segítségével, vagy a szoftveren keresztül.

Teljes támogatottság

A testXpert® II vizsgáló szoftver biztosítja a felhasználó támogatását a beállításoknál, a vizsgálat során, a kiértékelésnél és dokumentálásnál. A több mint 20.000 sikeres üzembe helyezés magáért beszél.

Rugalmas és alkalmazkodó

Az Allround sorozat variálhatósága biztosítja, hogy minden vizsgálati körülménynek megfeleljen. A kiegészítők révén a munkaterületek magassága is állítható, így teljes mértékben az igényekre szabható a vizsgáló berendezés.

 

Ergonómikus kezelhetőség

Távvezérlő kijelzővelfa77a24010

Mérési csatornák, berendezés és vizsgálati információk jeleníthetők meg a kijelzőn. testXpert® II funkciók szintén végrehajthatók a távvezérlővel.

testXpert® II vizsgáló szoftver8fb0ddfdc4

A szoftver biztosítja a felhasználó támogatását a vizsgálat során. Számos funkció, mint például az automatikus szenzor felismerés vagy az intelligens tutorial és Help segíti a vizsgálat végrehajtását.

Felhasználói ergonómia

A rendkívül ergonomikus felépítés mozgássérültek számára is könnyű kezelhetőséget biztosít, akár kerekes székes felhasználók számára is könnyen beállítható a vizsgálati magasság.

Felhasználói szintek190d348f8d

A zárható felhasználói mód választó egyértelmű különbséget tesz a beállítási mód és a vizsgálati mód között.

Csökkentett ciklusidők

A gyors visszatérési sebességnek köszönhetően a vizsgálati idő nagyban csökkenthető. A szoftver segítségével a kiértékelés azonnal megtörténik.

Az összes fontos gépre és biztonságra vonatkozó beállítás (például a feltétek távolsága vagy a szenzorok beállítása) rögzíthető, így csak egyszer szükséges ezeket beállítani.